BABY FOTOGRAFERING

Baby fotografering er fra baby er 3 måneder (anbefaler dog at vente til de er 4 måneder) til de fylder 1 år.


Her kan du få foreviget din guldklump når det passer dig, anbefaler dog omkring de 3-4 måneder eller omkring 6-8 måneder gerne hvor de kan sidde men stadig ikke kravle, for så kommer vi rigtig på arbejde.


Der bliver afsat 60 min til fotografering af din baby, men baby gider som regel kun at få taget effektivt billeder i 20-30 min men tiden er sat af til baby har tid til at hygge sig og vi kan skifte sæt op.BABY FOTOGRAFERING

30-60 min  fotografering.

2 redigeret billeder.

Udvælgelse fra eget personlige galleri.

499,95 kr.

MÅNEDSFOTOGRAFERING

Fotografering 1 gang om måneden baby's 1. leveår.

1 redigeret billed pr. gang som i vælger. i jeres personlige galleri.

 4499,95 kr.

KVARTALS FOTOGRAFERING

Fotografering en gang hver 3. måned.

1 redigeret billed pr. gang.

Udvælgelse i jeres eget personlige galleri.

1749,95 kr.

FLERE MULIGHEDER

Cake smash


Jeg tilbyder cake smash fotografering, i forbindelse med barnet 1 års fødselsdag, i skal selv medbringe kagen. i bestiller blot en babyfotografering med besked om at i ønsker cake smash, så tager vi først nogle almindelige billeder, og derefter tager vi nogle cake smash billeder.


Månedspakke


Ved køb af månedspakken, får i fotografering 1 gang om måneden barnets første leveår. første fotografering er når baby er 1 måned til og med 12 måned/ 1 år.

Jeg anbefaler at i tilkøber nyfødt fotografering da jeg tit oplever at mine kunder fortryder da de først kommer til 1. månedsfotografering og deres lille baby ikke længere har det nyfødte udtryk. ved køb af begge pakker samtidig spare i 10% på købet.


Kvartalspakke


Ligeledes har jeg en kvartalpakke hvor vi tager billeder hver 3 måned det første år. Første fotografering er når baby er 3 måneder, og derfor kan det anbefales at tilkøbe nyfødt fotografering til kvartalspakken.

Ved køb af begge pakker samtidig spare i 10% på købet.


 


Bemærk! ved måneds og kvartal fotografering er I selv ansvarlige for at huske at få booket tiderne.